עולמו של טזוטה שליט"א. מבט מפוכח על החיים.

מן הגורן ומן היקב

9 ביולי, 2013 מאת tazuta

כמה דברים.
חזרתי מסופ"ש במלון בים המלח. אני לא הולך לחפור לכם עם חוויות ושאר ירקות אלא רק לשתף במשהו מוזר ששמתי לו לב.
בכל מלון, בכל חופשה, בכל בריכה תמיד יהיה ילד אחד בן 8 או 9 שנראה כמו בריון בן 50 . שמן, כרס בירה ענקית משתפלת ורוטטת כשהוא זז, עורף רחב, בלי צוואר אבל עם סנטר כפול. בדרך כלל יהיה לו שיער קצוץ/מגולח ועיניו קטנות ומכווצות. הוא יחבוט בגסות בדלפק בר הבריכה ובקול עבה יבקש ארטיק.
**************
בכל בריכת מלון יהיו כוסיות בדימוס. נשים צעירות שבמבט אחד אתה קולט שפעם- ולא לפני הרבה זמן הן סובבו ראשים. אבל כרגע הן צעירות מוזנחות וטרוטות עיניים במצב שבו תלויים על צווארן שני זאטוטים מצווחים ובכל יד הן גוררות עוד ילד או שניים שצורחים אף הם. אשה מותשת, מבט מיואש, שיער בפיגור של חודשיים לחידוש גוונים ואנרגיה של קחו אותי מכאן.
בדרך כלל ברדיוס של חמישה מטר ממנה תראה את בן זוגה של הכוסית בדימוס. ערס מצוי ששוכב בסתלבט על מיטת שיזוף, מעשן או שותה בירה ולא מעלה בדעתו לנקוף אצבע לעזרת מי שעד לא מזמן היתה הכוסית שחיזר אחריה.
לרגע אני מרחם עליה וכועס עליו. אבל אז אני נזכר שהיא עצמה עשתה את הבחירה הזו- ובחרה בו. וזה עובר לי.
**************

ועכשיו….משהו שונה לגמרי ;-)
שרלוט רמפלינג היא אחת השחקניות שנצרבו בתודעתי ובליבי כבר לפני עשרות שנים. הייתי בסך הכל ילד-נער בבית הספר היסודי. רק התחלתי להבין את העוררות המינית המתפתחת בי וכבר התאהבתי.
בשרלוט רמפלינג.

1974-charlotte-rampling-for-playboy

באותה העת – אמצע שנות השבעים, הגיע לאקרנים סרט שערורייתי שהיא כיכבה בו. "שוער הלילה". הסרט היה נועז ופרובוקטיבי מאד לאותה תקופה- על גבול הפורנו. הוא עלה לכותרות גם בשל העלילה יוצאת הדופן המשלבת מחנות ריכוז עם סאדו מאזו בוטה. הסרט נחשב שנוי במחלוקת עד היום.
לא צפיתי בסרט באותה העת. הוא היה "למבוגרים בלבד". אבל ראיתי במגזינים שהסתובבו גם בבית (מתחת למזרון של אבא…) את תמונותיה של שרלוט העירומה מתוך הסרט.
ונסחפתי. יופיה המיוחד. החיוך יוצא הדופן. העיניים. השדיים הקטנים והחצופים. נכבשתי. גזרתי את התמונות הללו ושמרתי אותן בתוך הקלמר. במהלך כל כך הרבה שיעורים בכיתה הייתי פותח את הקלמר ומביט בתשוקה בשרלוט היפה. ומפנטז. פעמים רבות גערו בי מורים על זה שאני כל כך שקוע בקלמר ולא בשיעור.
היא אחראית לאינספור זיקפות אדירות שחוויתי בעודי מפנטז עליה, ומקיץ בחרדה שמא תבקש ממני המורה לקום ללוח…
עד היום יופיה של שרלוט רמפלינג הוא אחד מסוגי היופי הנשיים שהכי עושים לי את זה.
והיא מתקרבת לגיל 70 בימים אלו. והאמת- שכבר שנים רבות לא שמעתי עליה ולא התענינתי.
עד שבוע שעבר.
התחילה העונה החדשה של דקסטר (אחת הסדרות שאני מכור להן).
ובעודי מרוכז בפרק היא הופיעה לפתע על המסך. שרלוט רמפלינג. קשישה. נראית טוב לגילה אבל כבר לא מהווה מושא לפנטזיות שלי…
והייתי מוקסם. פתאום פלאש בק של עשרות שנים. לרגע אחד, שבריר שניה, חזרתי להיות ילד ושרלוט חזרה להיות הפנטזיה.
והיא הולכת לככב בתפקיד משמעותי מאד לאורך כל העונה (שתהיה האחרונה :-( ) של דקסטר.
ועל זה כבר כתבו את השיר….. "תני לי דקה להתרגל אליך שוב….."

נושאים: סיפורים מהחיים | 7 תגובות »

7 תגובות

  1. מאת יקינטון :

    אף פעם לא מרחם על פרחות שחיות עם ערסים
    זה מה שבחרו
    שיתמודדו עם זה כל החיים

  2. מאת אורית :

    ילד בוגר היית טזוטה!!
    בגיל שילדים חושבים על שלגיה אתה פינטזת על שחקנית ערומה חחחחח

  3. מאת bitch87 :

    יו! אתמול כשראיתי את פרק 2 הסתכלתי עליה ואמרתי שהיא בטוח היתה מהממת בצעירותה .. היא יפה גם היום!

  4. מאת טינקרבל :

    חחחחחח מה שכתבת על הילד בברכה אתמול בדיוק נתקלתי באחד כזה נראה כמו נהג משאית

  5. מאת רוית :

    שרלוט רמפלינג אשה יפה עם מראה יוצא דופן. יש לך טעם טוב :-)
    כמו שכתבה BITCJ היא יפה גם עכשיו בגיל הזה.
    ודקסטר – סידרה ע נ ק י ת

  6. מאת ג :

    ועכשיו מה? מה עכשיו?
    http://www.youtube.com/watch?v=cecAjSXn2uA

    אתה לא רוצה לדעת מה אני מכניס הביתה במקום בחורה יפה וסקסית כמו שרלוט בזמנו… אני נאלץ להכניס אלי הביתה פועלים שעובדים ומדי פעם חייבים להעלות איזה מוחטה בגרון שלהם. פִּיזְדָחוּנֶה! (אני חושב שהרס"ר שהיה לי בבסיס היה הבן-אדם היחיד שהיה אומר את הקללה הזאת….

  7. מאת tazuta :

    :-)
    מבאס ג.
    אני מבין שאתה בתקופת שיפוצים עכשיו…
    קח הרבה אויר…זה יעבור מתישהו…

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.



מאמרים נבחרים

חפש בבלוג

קטגוריות

תגובות אחרונות

ארכיון

כלים

תגיות